van időm horgolni

Jelentkezés az 
aktuális horgoló tanfolyamokra

Online horgoló tanfolyamok

Kezdetben aggódtam, hogy vajon meg lehet-e tanulni online horgolni, ezért teszt jelleggel először egy ingyenes tanfolyamot készítettem. A képzés sikere engem is váratlanul ért, hiszen minden résztvevő el tudta végezni. Ezen felbuzdulva készült több online horgolótanfolyam is. Ezek teljesen kezdő szintről indulnak, sikerükhöz hozzájárult az előtte élőben szerzett sok tapasztalatom kezdőkkel. Az én tanfolyamaim abban különböznek másokétól, hogy nem csak azt mutatom meg, mit kell csinálni, hanem azt is, hogy hogyan tartsd közben a kezed, mik a kezdők tipikus hibái, és mik ezekre a megoldások. 

A tanítás során felismertem, hogy a horgoláshoz nem szükséges tehetség, kézügyesség. Egyes-egyedül kitartás, szorgalom kell hozzá. A tanítványaim között volt, aki részben lebénult kézzel megtanult az online videókból horgolni, sőt magánóra keretében pedig egy nem látó tanítványom is elsajátította már a horgolás alapjait.

Kezdő online horgolótanfolyam

Ez a tanfolyam megismertet a horgolás alapjaival, teljesen kezdő szintről indulva. Mivel nagy tapasztalatom van a kezdők oktatásában, kitérek a tipikus hibákra, és megmutatom azokra a megoldásokat. Lépésről lépésre, lassan, minden részletre kiterjedően vezetlek végig az alapokon, és ezeket jól be is gyakoroljuk. A videókból megtanulod a láncszem, kúszószem, rövidpálca, egyráhajtásos pálca, téglalap, és kör készítését. Nyolc kis tárgyat fogunk készíteni, hogy rögtön alkothass is valami apróságot, ami sikerélményt fog adni: karkötő, nyaklánc, karkötő, masni, fülhallgató-tartó, cica, kosár, táska, hajgumi.